Förtroendevald: Ta stöd av Partsrådets nya sajt under covid-19

Partsrådet, som består av arbetsgivare och fack inom staten, har lanserat en ny sajt där lokala parter, vilket för oss innebär er förtroendevalda, får stöd i ert arbete på arbetsplatsen under covid-19. Här hittar du bland annat e-utbildningar och webbinarier.

Publicerad 2020-06-11

På covid19.partsradet.se kan du ta del av Partsrådets digitala stöd med e-utbildningar, webbinarier, poddar och mycket mer. Du hittar även en inspirationshubb med goda exempel och inspirerande artiklar från Partsrådets verksamhet och medlemmar.

Så här skriver Partsrådet om sin nya sajt:

"Våra medlemmar tänker, planerar och ställer om för att kunna fortsätta sitt viktiga arbete i en annorlunda tid. Även vi anpassar vårt erbjudande för att stötta denna resa. Därför lanserar vi nu vår nya hemsida: covid19.partsradet.se.

Sidan är en samlingsplats för partsgemensamma insikter och verktyg som stöd för att kunna navigera i ett ständigt föränderligt landskap - och samtidigt påminna om att ingen står ensam i stormen."

Om Partsrådet

Partsrådet är en ideell organisation som består av arbetsgivare och fack inom staten. Partsrådets verksamhet är till för att stötta lokala parter och gör det genom fem fokusområden: arbetsmiljö, samverkan, innovation och utveckling, lönebildning och hållbart arbetsliv.