En sommarhälsning från vår nya förbundsordförande

Sommarhälsning3.

Det fanns ett litet hopp i mig att världen skulle gå mot det normala när pandemin lugnat ner sig. Men så blev det inte riktigt. Kriget i Ukraina och NATO ansökan gjorde att det blev en intensiv vår för de flesta av oss. Nu är det viktigare än någonsin att vi kollar av med varandra hur vi egentligen mår. Vi måste värna om arbetsmiljön som lätt glöms bort när vi måste prioritera annat. Se till att ta hand om varandra.

Efter kongressen 2019 satte dåvarande styrelse som mål att bli 3200 medlemmar till nästa kongress 2023. Ett mål som Försvarsförbundet nådde och lite därtill. 

Förbundet växer och vi blir fler vilket är jätteroligt! Det viktigt att vi blir fler engagerade så att vi kan hjälpas åt att nå vår vision ”att vi i Försvarsförbundet ska genom vårt arbete medverka till bättre livskvalitet för medlemmarna”.

Semestern är en välbehövlig ledighet med tid för återhämtning och livskvalitet. Passa på att umgås med nära och kära samt hämta ny energi inför en höst som jag tror att även den kommer bli intensiv med NATO, tillväxt, infrastruktur samt arbetsmiljöarbete och mer därtill.

Som ny ordförande ser jag fram emot hösten där jag hoppas på att få träffa många av er och lära känna er lite bättre. Jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med er och Försvarsförbundet!

Njut av sommaren och gör det ni gillar mest så ses vi med ny energi till hösten.

Ni är viktiga!

Caroline Nilsson,
Förbundsordförande Försvarsförbundet