Försvarsförbundet söker ombudsman

Vi växer och söker nu en ombudsman till vårt kansli i Stockholm. Hos oss erbjuds du ett arbete som är utvecklande, omväxlande och medlemsnära.

Webb 20230111.

Foto: Thinkstock

Försvarsförbundet är ett fackförbund med medlemmar inom försvaret och närstående verksamhetsområden. Vi har cirka 4 000 medlemmar och ingår i TCO (Tjänstemännens centralorganisation) och OFR (Offentliganställdas förhandlingsråd). Vi har medlemmar och föreningar spridda över hela landet.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som ombudsman handlar ditt arbete om rådgivning och förhandlingar. Du företräder våra medlemmar i frågor som bland annat rör anställningsvillkor, arbetsmiljö och utveckling i arbetslivet samt vid organisationsförändringar.

Du arbetar utåtriktat för att väcka intresse och engagemang. Du kommer även att medverka vid våra kurser och andra aktiviteter.

Vi är ett litet förbund vilket gör att du arbetar brett i olika frågor samt nära förbundets förtroendevalda och medlemmar.

• Du har goda kunskaper inom det arbetsrättsliga området.
  • Du trivs i sociala sammanhang och tycker om att ha kontakt med människor.
  • Du har god initiativ- och samarbetsförmåga samt kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är noggrann och gillar att växla arbetsuppgifter och arbetstempo.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Det är meriterande om

• du har erfarenhet av statliga avtal
  • du har förhandlingsvana
  • du har erfarenhet från Försvarsmakten

Anställningsvillkor

Förtroendearbetstid gäller och kvällsarbete/resor förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi eftersträvar mångfald och ser därför gärna sökande med olika typer av erfarenheter och bakgrund.

Ytterligare upplysningar lämnas av kanslichef/1:e ombudsman Eva Rundlöf, tel. 070-635 40 15 eller av Unionens representant på arbetsplatsen Robert Oidermaa, tel. 08-402 40 11.

Ansökan

Välkommen med din ansökan inklusive CV till eva.rundlof(at)forsvarsforbundet.se eller till: Försvarsförbundet, Att: Eva Rundlöf, Box 5328, 102 47 Stockholm.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2023.

Vi ser gärna din ansökan så fort som möjligt då vi tillämpar ett löpande urval.