Välkommen Helena - ny kommunikatör på Försvarsförbundet

Sedan den 3 april har vi en ny kommunikatör på Försvarsförbundet. Helena kommer närmast från Caverion där hon arbetade som kommunikationsspecialist med fokus på intern och extern kommunikation.

Helena kommunikatör.

Helena Wiklund är ny kommunikatör på förbundet sedan den 3 april 2023. Foto: Susanne Bredberg.

Berätta lite om din bakgrund
- Jag har arbetat med kommunikation sedan 2003 då jag flyttade till Stockholm efter avslutad utbildning. Har sedan dess arbetat med alltifrån webbsidor, press, grafisk formgivning och så klart skrivande i alla dess former.

Vem är du?
- Jag ser mig själv som en kreativ och nyfiken person som tycker det är kul att ständigt lära mig nya saker. Jag är uppvuxen i Västergötland och Hälsingland, tillbringade mina studieår i Gävle, Uppsala och Växjö. För att slutligen hamna i Stockholm när jag fick mitt första jobb och här har jag blivit kvar.

Vad lockade dig med att söka jobbet?
- Försvarsförbundet fyller en viktig roll och verkar för att våra medlemmar ska ha det bra på sina arbetsplatser. Att få vara med och arbeta för detta känns bra.

Vad ska du arbeta med på Försvarsförbundet?
- Som kommunikatör på förbundet ansvarar jag för intern och extern kommunikation samt produktionen av Försvarsförbundets medlemstidning. Arbetet är både strategiskt och operativt.

Något mer du vill tillägga?
- Ja, hör gärna av er om ni har tips och förslag på vad ni vill läsa om i tidningen. Vi gör tidningen för er medlemmar och ni är med och påverkar innehållet.