Hoppa till huvudinnehåll

Bli medlem

V i är specialister på försvaret och försvarsnära arbetsplatser. Hos oss är alla på din arbetsplats välkomna - oavsett yrke eller utbildning.

Du får bland annat:

  • råd och hjälp när du behöver det
  • förmånliga försäkringar och erbjudanden
  • medlemstidningen Försvarbart
  • de tre första månaderna gratis

Har du idag en inkomstförsäkring? Behåll den till du omfattas av Omställningsavtalet - utan dubbla kostnader

Som statligt anställd behöver du ingen inkomstförsäkring. Efter ett års anställning omfattas du av Omställningavtalet som skyddar dig likt en inkomstförsäkring. Har du en inkomstförsäkring kan du vara medlem hos oss utan kostnad. Under tiden fortsätter du att betala medlemsavgiften till ditt tidigare förbund. På det sättet är du skyddad av den inkomstförsäkringen fram till dess att du omfattas av Omställningsavtalet.

Aktivera avgiftsfrihet genom att kontakta oss på medlem(at)forsvarsforbundet.se när du ansökt om medlemskap. I mejlet till oss  ska det framgå vilket förbund du är ansluten till samt från och med vilket datum din anställning startade. Läs mer om Omställningsavtalet (sidan öppnas i nytt fönster).

Problem vid signering med BankID

Just nu har vi problem med signering med BankID som vi arbetar på att lösa. Upplever du problem när du ska signera din ansökan, vänligen kontakta kansliet på 08-402 40 00 / medlem(at)forsvarsforbundet så hjälper vi dig!

Ansök om medlemskap

Personuppgifter
(ÅÅÅÅMMDDXXXX)
Adress
Har du ett nytt postnummer kan det orsaka problem vid signering av din medlemsansökan. Upplever du problem, vänligen kontakta kansliet 08-402 40 00 / medlem(at)forsvarsforbundet.se så hjälper vi dig!
Kontaktuppgifter
Ange med fördel din privata e-postadress
Arbetsplats
Fyll i din lön, kronor per månad innan skatt.
Om ditt medlemskap
Ange den månad då du önskar att ditt medlemskap ska starta
Se Försvarsförbundets stadgar samt läs om förbundets personuppgiftshantering här.
Det finns fel i formuläret

Signera med BankID