Du är försäkrad vid arbete i krigszon

Ä r du medlem hos oss och har tecknat sjuk- och efterlevandeförsäkring i Folksam är du även försäkrad vid arbete i krigszon. Du måste dock kontakta förbundet för att denna del i försäkringen ska aktiveras.

Om du åker utomlands för att arbeta i krigszon gäller den livförsäkring du redan har i Folksam under hela perioden.

Gör såhär för att försäkringen ska gälla

Det du själv behöver göra är att kontakta förbundet som ser till att du får kontakt med rätt person på Folksam som sedan hjälper dig. Du ska alltså inte kontakta Folksams kundservice i detta ärende.

Läs om Folksams sjuk- och efterlevandeförsäkring här (finns dock ingen information om arbete i krigszon här, mer information om denna del får du genom att kontakta förbundet).

Vi hjälper dig!

Informationen på dessa sidor sida är generell och varje situation är unik. Har du funderingar, behöver råd eller hjälp, tveka inte att kontakta oss. Kontakta oss här.