Vi uppdaterar vår logga och byter grafisk profil

F örsvarsförbundet har fått en ny grafisk profil inklusive en uppdatering av förbundets logotyp. Detta som en del i att vi nästa år fyller 100 år.
Vi kommer under den närmsta tiden successivt att uppdatera material, hemsida, nyhetsbrev och så vidare.

Förbundets föreningar kommer inom de närmsta dagarna att få aktuellt material och information kring nya profilen.

Är det så att ni önskar använda något material som ännu inte är uppdaterat, hör av er till oss så prioriterar vi detta!

Vi hoppas att ni kommer tycka om vårt uppdaterade ”utseende” och har ni frågor eller funderingar är ni mycket välkomna att höra av er till kansliet på info(at)forsvarsforbundet.se.

Du som förtroendevald kan här ladda ner vår logga, nya brevmallar och bildspelsmall (bakom inloggning med BankID. Nedan hittar du också vår grafiska profil.

Försvarsförbundets grafiska profil