Försvarsförbundet reser runt i Sverige - utbildar i Försvarsmaktens nya kollektivavtal

F rån och med förra veckan åker Försvarsförbundet runt i Sverige för att tillsammans med arbetsgivaren utbilda försvarsmaktsanställda i myndighetens nya kollektivavtal: arbetstidsavtalet och rörlighetsavtalet.

Utbildningarna pågår under veckorna 42 – 45. Förtroendevalda och listförhandlare på varje ort är inbjudna. Ni inom FMLOG och FMTIS (som är spridda på flera verksamhetsorter) deltar tillsammans med det lokala förbandet på den ort ni verkar.

Här kan du se vilka orter vi besöker och när (pdf)

Partsgemensamma utbildningar

Utbildningarna i Försvarsmaktens nya kollektivavtal - arbetstidsavtalet samt rörlighetsavtalet - är partsgemensamma, vilket innebär att Försvarsförbundet samt övriga arbetstagarorganisationer utbildar tillsammans med arbetsgivaren.