Förbundsveckorna är igång!

I måndags, 9 oktober, drog förbundsveckorna igång och pågår till och med v. 43. Under veckorna får du en trisslott när du tipsar oss om en potentiell medlem. Är du en av de som värvar flest nya medlemmar under veckorna är du med och tävlar om en julbordskryssning för 2 personer med Birka Cruises.

Tipsa oss om en potentiell medlem och få en trisslott

Under förbundsveckorna får du en trisslott när du tipsar oss om en potentiell medlem* – oavsett om hen blir medlem eller inte. Du får en trisslott för varje tips. Tipsa oss direkt!

Värva och vinn en julbordskryssning med Birka Cruises

För varje ny medlem du värvar får du en gratis medlemsmånad. Är du dessutom en av de som värvar flest medlemmar under förbundsveckorna är du med och tävlar om en julbordskryssning för två personer med Birka Cruises. Vi har tre presentkort för två personer vardera.

*Personen du tipsar om måste uppfylla förbundets krav för medlemskap. Erbjudandena gäller för samtliga medlemmar i Försvarsförbundet.

Vinn 7 000 kronor till föreningen

Din förening kan vara med och tävla om 7 000 kronor för bästa förbundsvecka. För att kunna delta ska din förening rapportera in föreningens aktiviteter senast 9 november.

Läs mer om förbundsveckorna