Förbundsveckorna är avslutade

I går, söndag 29 oktober, var sista dagen av förbundets förbundsveckor 2017. Vi hoppas att ni har hunnit hitta på mycket roligt tillsammans under dessa tre veckor.

Trisslotter till er som skickat in tips på potentiella medlemmar skickas ut kontinuerligt (under förutsättning att den ni tipsat om uppfyller förbundets krav på medlemskap).

Vi kommer inom kort att presentera vinnarna av Birka Cruises julbordskryssningar.

Har ni tagit bilder från era aktiviteter men glömt skicka in dem? Det är inte försent, vi vill fortfarande gärna ha era bilder. Skicka dem till info@forsvarsforbundet.se.

Ni glömmer väl inte att er förening kan vara med och tävla om 7 000 kronor för bästa förbundsvecka. För att kunna delta ska din förening rapportera in föreningens aktiviteter under veckan senast 9 november. Detta blir underlag för juryns bedömning av vinnare.

Läs mer om förbundsveckorna