Försvarsförbundets efterfrågan av internetdatorer till försvarsmaktsföreningarna har gett resultat

F örsvarsförbundets föreningar på Försvarsmakten har rätt att av arbetsgivaren få varsin dator eller läsplatta med tillgång till internet. Detta efter förbundets förfrågan tidigare i år.

Försvarsmaktens anställda har begränsad tillgång till internet och förbundet anser att internettillgång är en förutsättning för att föreningarna ska kunna sköta sina uppdrag.

- Vi påtalade detta för arbetsgivaren. Förslaget accepterades och nu är det upp till föreningarna att - om man så önskar - begära en dator eller läsplatta av chefen vid organisationsenheten, säger Hans Jonsson, ombudsman på Försvarsförbundet.

Vid frågor kring detta, kontakta Hans Jonsson så berättar han mer!