Peter Forsberg lämnar sitt uppdrag i förbundsstyrelsen efter 17 år

P eter Forsberg lämnade vid årsskiftet sitt uppdrag som förbundsledamot i förbundsstyrelsen efter 17 år.

– Min tid i FS har varit väldigt lärorik, inspirerande och rolig. Utan denna tid i FS med det stora kontaktnät samt den kompetensutveckling detta gett mig som individ så tror jag inte att jag kommit så långt i min karriär inom FM/FMV.
Jag ser även att jag kommer att ha stor nytta av mina fackliga kunskaper i min nya roll som arbetsgivare inom FMV/FSV. Jag vill samtidigt tacka alla som jag känner ute i landet och som jag haft som kontaktpersoner/bollplank ute i verksamheten, sägerPeter.

Vi på förbundskansliet vill tacka Peter för det arbete han gjort i FS och önskar honom lycka till i framtiden. Vi välkomnar Åsa Sundholm, tidigare suppleant i förbundsstyrelsen, som ordinarie ledamot efter Peter.