Hoppa till huvudinnehåll

Tidigare platsannons

Nu söker vi en ombudman till vårt kansli i Stockholm.

Försvarsförbundet är ett fackförbund med medlemmar inom försvaret och närstående verksamhetsområden. Vi har cirka 4 000 medlemmar och ingår i TCO (Tjänstemännens Centralorganisation) och OFR (Offentliganställdas förhandlingsråd). Vi har föreningar spridda över hela landet och vårt kansli finns på Linnégatan 10 i Stockholm.

Hos oss erbjuds du ett arbete som är utvecklande, omväxlande och medlemsnära.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som ombudsman handlar ditt arbete om rådgivning och förhandlingar. Du företräder våra medlemmar i frågor som bland annat rör anställningsvillkor, arbetsmiljö och utveckling i arbetslivet samt vid organisationsförändringar.

Du arbetar utåtriktat för att väcka intresse och engagemang. Du kommer även att medverka vid våra kurser och andra aktiviteter.

Vi är ett litet förbund vilket gör att du arbetar brett i olika frågor samt nära förbundets förtroendevalda och medlemmar.

Kvalifikationer

  • Du har goda kunskaper inom det arbetsrättsliga området.
  • Du trivs i sociala sammanhang och tycker om att ha kontakt med människor.
  • Du har god initiativ- och samarbetsförmåga samt förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är noggrann och flexibel samt har förmåga att växla arbetsuppgifter och arbetstempo.
  • Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.
  • Erfarenhet av statliga avtal och förhandlingsvana är meriterande.

Anställningsvillkor

Förtroendearbetstid gäller och kvällsarbete/resor förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en etnisk och kulturell mångfald bland medarbetarna.

Ansökan

Ytterligare upplysningar lämnas av kanslichef/1:e ombudsman Eva Rundlöf, tel. 070-635 40 15 eller av den fackliga företrädaren ombudsman Robert Oidermaa, tel. 08-402 40 11.

Vi tar emot din ansökan inklusive CV via e-post till eva.rundlof(at)forsvarsforbundet.se eller till: Försvarsförbundet, Att: Eva Rundlöf, Box 5328, 102 47 Stockholm.

Sista ansökningsdag är den 1 december.

Vi ser gärna din ansökan så fort som möjligt då vi tillämpar ett löpande urval.