Hoppa till huvudinnehåll

Förbundet hälsar på: Malmen, Linköping

Datum:

F örbundsstyrelsen och kansliet vill hälsa på dig och se hur du har det på jobbet! Vi kommer att resa runt i landet och besöka cirka 30 olika orter eller arbetsplatser. Den 18 oktober kommer vi till Malmen Linköping.

Schemat för dagen

07.00-08.00

Vi hälsar godmorgon vid vakterna och delar ut giwe aways.

09.00-09.30

Vi finns på plats för att svara på ev. frågor och funderingar och bjuder på frukostfralla.

14.15-15.00

Kom till H14, Ordersal och lyssna på William Hagman från Linköpings Universitet: ”Hur fattar vi beslut egentligen? Länge har man sett bra beslutsfattande som en rationell process där all tillgänglig information jämförs med målet att maximera egennytta. Men är det så vi tar våra beslut, i arbetslivet såväl som i vardagen? Och finns det situationer där det är mer fördelaktigt att använda andra beslutsstrategier, som påverkas av våra känslor och vanor?”

Hoppas vi ses! Välkommen!