Vi firar 100 år - tävla och vinn fina priser under hela året!

I år fyller Försvarsförbundet 100 år. Det vill vi fira tillsammans med dig! Under hela 2019 kan du tävla och vinna fina priser. Nya tävlingar och priser presenteras här varje månad. Du behöver inte vara medlem för att tävla.

Tävling maj:

Vilka frågor borde Försvarsförbundet arbeta med i framtiden och varför?

Tävlingen

I maj har Försvarsförbundets kongress. Kongressen är förbundets högst beslutande organ och medlemmarnas viktigaste kanal för inflytande i förbundet. Hit kan medlemmar motionera och berätta vad de till exempel tycker ska förändras eller vad förbundet borde arbeta mer med i framtiden.

På det temat vill vi i maj månads tävling veta vilken eller vilka frågor du tycker Försvarsförbundet ska arbeta med, eller arbeta mer med, i framtiden - och varför?

Bästa motiveringen vinner en kasse fylld med fina Försvarsförbundssaker. Juryn är personalen på förbundets kansli.

Tävla såhär

Skicka in ditt svar via talongen på denna sidan. Du behöver inte vara medlem för att tävla, men du måste vara över 18 år. Vinnaren kontaktas några dagar efter att tävlingen är avslutad. Den här tävlingen gäller till och med 31 maj.

Vinnare i april månads tävling

Grattis Helena Ringholm i Märsta som drogs som vinnare bland de 15 personer som gissade rätt svar i april månads tävling, det vill säga 100 godisägg! Du vinner blomstercheckar till ett värde av 500 kronor.

Mitt svar

Jag godkänner villkoren