Vi firar 100 år - tävla och vinn fina priser under hela året!

I år fyller Försvarsförbundet 100 år. Det vill vi fira tillsammans med dig! Under hela 2019 kan du tävla och vinna fina priser. Nya tävlingar och priser presenteras här varje månad. Du behöver inte vara medlem för att tävla.

Tävling augusti och september:

Svara på fem frågor om förbundet - vinn presentkort på hotellvistelse

Under augusti och september har du chansen att vinna ett presentkort på en hotellvistelse till ett värde av 1 000 kronor. Allt du behöver göra är att svara på fem frågor i formuläret på denna sidan och skicka in till oss senast sista september 2019. Du med flest rätt vinner, är ni flera som fått lika många rätt dras en vinnare bland er. Svaren hittar du på vår hemsida.

Vinnaren kontaktas några dagar efter att tävlingen är avslutad. Lycka till!

Vinnaren i juni/julis tävling

Stort grattis till Veronica Nordström som är vinnare i juni och julis fototävling där temat var "Vad är livskvalitet för dig?" Veronica får ett presentkort på en nätbokhandel till ett värde av 500 kronor.

Vinnarbilden:

Motivering: "När jag tänker ”Varför ska jag gå på semester när jag har det så kul på jobbet?” Det är livskvalitet för mig. Dygnet runt. Året om. Det är inte alla dagar jag känner så, men många. "

Jag godkänner villkoren