Vi firar 100 år - tävla och vinn fina priser under hela året!

I år fyller Försvarsförbundet 100 år. Det vill vi fira tillsammans med dig! Under hela 2019 kan du tävla och vinna fina priser. Nya tävlingar och priser presenteras här varje månad. Du behöver inte vara medlem för att tävla.

Tävling juni:

Fototävling: Det här är livskvalitet för mig!

Tävlingen

Försvarsförbundets vision är "Vi i Försvarsförbundet ska genom vårt arbete medverka till bättre livskvalitet för medlemmarna". Under juni och juli vill vi att du tar en bild som beskriver vad livskvalitet är för dig! Skicka den till oss, gärna med en motivering.

Av bidragen utses sedan en vinnare som vinner ett presentkort på en nätbokhandel till ett värde av 500 kronor. Juryn är personalen på förbundets kansli.

Villkor

I och med att jag tävlar intygar jag att jag har tagit del av samt förstått hur Försvarsförbundet behandlar mina personuppgifter. De uppgifter jag lämnat om mig i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Försvarsförbundet spar mina uppgifter i 3 månader, därefter raderas de. Mina uppgifter lämnas inte ut till annan. Jag intygar också att jag är över 18 år. I och med att jag skickar in mitt svar godkänner jag att Försvarsförbundet publicerar mitt namn på sin hemsida och andra kanaler, om jag vinner tävlingen.

Tävla såhär

Skicka in ditt bidrag till tavla(at)forsvarsforbundet.se. Glöm inte ange ditt namn, e-postadress och telefonnummer. Märk ditt mejl "Tävling juni och juli".

Du behöver inte vara medlem för att tävla, men du måste vara över 18 år. Vinnaren kontaktas några dagar efter att tävlingen är avslutad. Den här tävlingen gäller till och med sista juli 2019.

Vinnare i maj månads tävling

Grattis Hanna Frischenfeldt-Bååth, Örebro, som vann maj månads tävling och får en fin kasse fylld med Försvarsförbundssaker skickad till sig.