Försvarbart

F örsvarbart är Försvarsförbundets medlemstidning. Tidningen utkommer med fyra nummer per år.

Försvarbart är Försvarsförbundets medlemstidning. Försvarbart innehåller facklig information, artiklar och reportage inom försvarsområdet och har stor spridning inom våra försvarsmyndigheter via bland annat medlemmar och arbetsgivare.

Läs senaste numret av Försvarbart

I nya numret av Försvarbart nr 3 2021 har vi åkt till Gotland där upprustningen har tagit fart. Vi har besökt medlemmar på P18 och FMTS Markverkstad för att ta reda på hur det är att arbeta med en återuppbyggnad, om arbetsmiljön får godkänt och för att återbesöka medlemmen som en gång var öns ende mekaniker – men i dag har Försvarsmaktens modernaste verkstad som sin arbetsplats.

Du får tips på hur du kan öka din återhämtning på jobbet. Vi har fördjupat oss i de senaste rönen kring hur återhämtning kan integreras i arbetsdagen – för att minska stress och öka både effektivitet och välmående.

Läs också om:

• KICK, Försvarsmaktens nya karriärutvecklingsprogram som fokuserar på att behålla medarbetarna.
  • Arbetstid - hur funkar det och vad betyder de olika typerna av arbetstid?
  • UOB - Utredningsstöd Ovälkommet Beteende i Försvarsmakten som nu blivit en del i myndighetens ordinarie arbete och som ser en kraftig ökning av inkommande ärenden.
  • Förtroendevald: Vi guidar dig genom lönarbetets tre steg - från förberedelse till avstämning.
  • Och en hel del till.

Läs Försvarbart nr 3 2021 här

Äldre tidningar

I vårt tidningsarkiv hittar du äldre nummer av Försvarbart

Utgivningsplan 2021

Försvarbart ges ut 4 gånger per år i en upplaga om 4 600 exemplar.

Nr

Materialstopp

Utgivningsdag

1 19 februari 31 mars
3 maj 11 juni
20 augusti 30 september
4 8 november 15 december

Annonspriser

Häftat magasin
Format: 185 x 250 mm

1. Helsida. Pris: 14 500 kr.
Utfallande: 185 x 250 mm (+3 mm utfall)

2. Helsida baksida. Pris: 19 900 kr.
Utfallande: 185x218 mm (+3 mm utfall)

3. Halvsida liggande. Pris: 8 700 kr.
Utfallande: 185 x 125 mm (+3 mm utfall)

Boka annons samt för offert vid bilagor och ekononiska villkor, kontakta redaktionen.

Kontakta redaktionen

E-post: redaktionen(at)forsvarsforbundet.se