Hoppa till huvudinnehåll

Din jubileumsgåva

F ör att uppmärksamma att förbundet fyller 100 år så har du som medlem möjlighet att välja en jubileumsgåva. Det är tack vare er, våra medlemmar och förtroendevalda, som vi har kunnat utvecklas och arbeta för det vi tror på i 100 år.

Du som medlem kan välja en av följande gåvor

Jubileumsskrift

I år fyller Försvarsförbundet hundra år och det har varit händelserika sådana. Länge har vi fått kämpa för rätten att bli lyssnad på, för att medlemmarna ska kunna stå stadigt i ett försvar i förändring. Vi har jobbat för hundra år av trygghet. 
Det senaste året har vi arbetat med att ta fram den mest heltäckande/genomarbetade jubileumsboken vi någonsin har gjort – vi tittar tillbaka och blickar framåt. Vi tar med er till platserna, människorna och händelserna som har gjort förbundet till vad det är i dag.

Pennset

Ett pennset som innehåller en kulspets- och en blyertspenna med förbundets logotype.

Beställ din gåva

Här beställer du din jubileumsgåva. Du loggar in med BankID. Har du inte möjlighet till det kan du beställa genom att skicka in talongen som du hittar i vår medlemstidning Försvarbart under året.

För att beställa en gåva måste du vara medlem hos oss. Har du precis ansökt om medlemskap måste detta registreras och aktiveras hos oss innan du kan beställa din gåva. 

Om du inte är medlem kan du ansöka här.