Hoppa till huvudinnehåll

Inbjudan från Partsrådet: Lönebildningsdagen 2022

F redag den 14 oktober mellan klockan 09.00-12.00 bjuder centrala parter återigen in er som är representanter för arbetsgivare och fack inom den statliga sektorn till den uppskattade och välbesökta digitala Lönebildningsdagen. Denna gång i temat Lokal lönebildning i en föränderlig omvärld.

Lönebildningsdagen 2022: Lokal lönebildning i en föränderlig omvärld

Ett bra förberedelsearbete och ett gott samarbete är några av nycklarna för ett väl fungerande lokalt lönebildningsarbete. Omvärldsanalysen är en viktig del i förberedelsearbetet.

Fredag den 14 oktober mellan klockan 09.00-12.00 bjuder centrala parter återigen in er som är representanter för arbetsgivare och fack inom den statliga sektorn till den uppskattade och välbesökta digitala Lönebildningsdagen. Denna gång i temat Lokal lönebildning i en föränderlig omvärld.

Var: Digital sändning. Länk skickas ut i god tid före evenemanget.

När: Fredagen den 14 oktober kl. 09.00-12.00

Vem: Webbinariet riktar sig till representanter för fack och arbetsgivare på det statliga avtalsområdet som medverkar i det lokala lönebildningsarbetet.

Medverkar gör bland andra:

  • Henry Ohlsson: Vice riksbankschef och professor i nationalekonomi vid Uppsala Universitet medverkar för att ge sin bild av en omvärld i förändring.
  • Centrala studiestödsnämnden (CSN): Lokala parters representanter Fredrik Ejresund (Arbetsgivare), Jens Holmberg (Saco-S), Jan Lahti (Seko) och Anneli Gårdbäck (OFR/ S,P,O) medverkar för att berätta om sina praktiska erfarenheter av lönebildning på myndigheten.
  • Centrala parters förhandlingsledningar: Anna Falck (Arbetsgivarverket) Matilda Nyström Arnek (Arbetsgivarverket), Anna Steen (Saco-S) Åsa Erba Stenhammar (OFR/ S,P,O), Helen Thornberg (Seko).

Genom att delta med både representanter för fack och arbetsgivare inom er verksamhet lägger ni en god grund för det lokala lönebildningsarbetet.

Varmt välkomna

/Styrgruppen inom Partsrådets arbetsområde Centrala parters stöd till lokal lönebildning

ANMÄL DIG HÄR: https://axacoair.se/go?Kau3anOC


Om du har frågor om webbinariet, kontakta:
Sara Haag, Partsrådet, sara.haag@partsradet.se

Har du frågor om anmälan, kontakta: halina.sandler@blick.se