Aktuellt för dig som medlem

H är samlar vi nya medlemserbjudanden, utbildningar och annat och aktuellt och nyttigt som kommer med ditt medlemskap. För att du enkelt ska kunna hålla dig uppdaterad.

• Inbjudan från Partsrådet: Lönebildningsdagen 2022

Fredag den 14 oktober mellan klockan 09.00-12.00 bjuder centrala parter återigen in er som är representanter för arbetsgivare och fack inom den statliga sektorn till den uppskattade och välbesökta digitala Lönebildningsdagen. Denna gång i temat Lokal lönebildning i en föränderlig omvärld.

• Förtroendevald: Hämta hem ditt exemplar av Fackligt ABC

Nu finns en ny version av vår fackliga alfabetiska uppslagsbok Fackligt ABC att ladda ner! Fackligt ABC är speciellt framtagen för dig som är förtroendevald hos oss och tanken är att du snabbt ska hitta den information du behöver för ditt fackliga uppdrag.

• Tipsa oss om din kollega

Har du en kollega som du tycker borde vara med i Försvarsförbundet? Tipsa oss! Blir personen medlem får du en avgiftsfri månad som tack för hjälpen.

• Kom igång med träningen hos Actic !

Som medlem i Försvarsförbundet får du 20 procent rabatt på årskort och 50 procent rabatt på medlemsavgiften hos Actic.

• Försäkra ditt boende till medlemspris hos Folksam

I samarbete med Folksam kan vi nu erbjuda dig medlemspris på boendeförsäkringar för villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Rätt skydd för hur just du bor.

• Se webbinariet med Folksam i efterhand

Här kan du i efterhand se vårt webbinarium med Folksam om förbundets medlemsförsäkringar. Du får lyssna till Mattias Ingwall från Folksam.

• Föreningar: Väx mest och vinn pengar till föreningen!

Den 1 april startar en värvningstävling för Försvarsförbundets föreningar. Den förening som mellan den 1 april och den 31 maj växer mest procentuellt (i förhållande till medlemsantalet föreningen hade den 1 april) vinner pengar till föreningen.

• Missa inte våra nya profilprodukter!

Nu har vi tagit fram ett gäng nya produkter för dig som är medlem hos oss - givetvis till medlemspriser. Kika här!

• Årets kurser för förtroendevalda

Under 2022 genomför Försvarsförbundet flera kurser för dig som är förtroendevald i förbundet.

• Förbundsordförandes brev till förtroendevalda

Nu kan du som är förtroendevald hitta ett nytt ”Förbundsordförandes brev till förtroendevalda” här på  webbplatsen.