Aktuellt för dig som medlem

H är samlar vi nya medlemserbjudanden, utbildningar och annat och aktuellt och nyttigt som kommer med ditt medlemskap. För att du enkelt ska kunna hålla dig uppdaterad.

• 20 % rabatt på sommarresan med SJ

Som medlem i Försvarsförbundet får du 20 % rabatt på SJ:s dagtåg. Erbjudandet gäller på resor mellan 27 juni–14 augusti 2022. Observera att resan måste köpas mellan den 1-10 juni för att rabatten ska gälla.

• Försäkra ditt boende till medlemspris hos Folksam

I samarbete med Folksam kan vi nu erbjuda dig medlemspris på boendeförsäkringar för villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Rätt skydd för hur just du bor.

• Se webbinariet med Folksam i efterhand

Här kan du i efterhand se vårt webbinarium med Folksam om förbundets medlemsförsäkringar. Du får lyssna till Mattias Ingwall från Folksam.

• Förbundsmöte 15-16 juni 2022

Snart är det dags för förbundsmöte. Två dagar med föreläsningar om aktuella ämnen men framförallt ett tillfälle att träffa andra förtroendevalda för att diskutera det ni själva vill. Här kan ni läsa mer och anmäla föreningens ombud.

• Föreningar: Väx mest och vinn pengar till föreningen!

Den 1 april startar en värvningstävling för Försvarsförbundets föreningar. Den förening som mellan den 1 april och den 31 maj växer mest procentuellt (i förhållande till medlemsantalet föreningen hade den 1 april) vinner pengar till föreningen.

• Missa inte våra nya profilprodukter!

Nu har vi tagit fram ett gäng nya produkter för dig som är medlem hos oss - givetvis till medlemspriser. Kika här!

• Årets kurser för förtroendevalda

Under 2022 genomför Försvarsförbundet flera kurser för dig som är förtroendevald i förbundet.

• Förbundsordförandes brev till förtroendevalda

Nu kan du som är förtroendevald hitta ett nytt ”Förbundsordförandes brev till förtroendevalda” här på  webbplatsen.

• Vad är viktigt för dig? Tala om det i en motion!

Som medlem i Försvarsförbundet ingår du i en förening. Vilka frågor din förening ska arbeta med har du möjlighet att påverka. Att motionera till din förenings årsmöte är ett bra sätt att göra din röst hörd och tala om vad du tycker.

• Bra att tänka på vid lönerevisionen

För många börjar det närma sig lönerevision. Vi förklarar skillnaden mellan lönesättande samtal och facklig förhandling samt tipsar om vad som kan vara bra att tänka på.