Hoppa till huvudinnehåll

Medlemskap i Försvarsförbundet

F örsvarsförbundet är facket för dig som arbetar inom försvaret eller försvarsnära myndigheter - oavsett vilken utbildning eller befattning du har. Vi är specialister på din arbetsplats och kan bättre än något annat förbund ta vara på dina intressen.

Fackförbundet för alla på din arbetsplats

Vi är förbundet för dig som arbetar inom

  • Försvarsmakten (FM)
  • Försvarets materielverk (FMV)
  • Försvarets radioanstalt (FRA)
  • Försvarshögskolan (FHS)
  • Rekryteringsmyndigheten (TRM)
  • Fortifikationsverket (Fort V)

Vi är facket för alla på din arbetsplats. För oss har det ingen betydelse vad du arbetar med eller vilken utbildning du har. Tillsammans kan du och dina kollegor utgöra en stark röst på arbetsplatsen. 

Vi vet vad vi pratar om

Vi är specialister på försvaret och försvarsnära arbetsplatser. Med vår erfarenhet och kunskap är vi helt övertygade om att vi bättre än något annat förbund kan ta vara på dina intressen och de frågor som är viktiga för dig och dina kollegor.

Vi ser till att du har det bra på jobbet

Vi finns nära dig och vet vad som händer där du jobbar. Som medlem ingår du i en av alla våra föreningar runt om i landet. Föreningens representanter har stor erfarenhet och kunskap gällande de frågor som är viktiga för dig.  Vi bevakar dina intressen på arbetet, som löner, arbetsmiljöfrågor och anställningsvillkor. För att du ska ha det bra på jobbet.

Vi är lätta att nå

Vi är aldrig långt borta. Du kan alltid snabbt komma i kontakt med och få hjälp av rätt person, för att få svar på just dina frågor. Vi lägger stor vikt vid att vara en nära och effektiv organisation med snabba besluts- och informationsvägar. Om det så är förbundskansliet eller en förtroendevald i din förening.

Dina medlemsförmåner är många

Förutom trygghet, råd och hjälp som ett medlemskap hos oss ger dig får du som medlem också många andra medlemsförmåner, som banklån, försäkringar, resor, hotell, juridisk trygghet med mera. Vi bjuder dig också på medlemsavgiften dina tre första månader.