Hoppa till huvudinnehåll

Medlemskap

Försvarsförbundet är fackförbundet för dig som arbetar inom försvaret eller närstående myndighet. Oavsett vad du har för utbildning eller yrke.

Fackförbundet för dig

Arbetar du inom Försvarsmakten, Försvarets Materielverk, Försvarets Radioanstalt, Fortifikationsverket, Försvarshögskolan eller Rekryteringsmyndigheten? Då är vi fackförbundet för dig!

För oss har det ingen betydelse vad du arbetar med eller vilken utbildning du har. Oavsett om du är ingenjör, mekaniker, soldat eller administratör kan vi som specialister på försvaret och försvarsnära arbetsplatser bättre än något annat förbund ta vara på dina intressen.

Du får snabbt svar och hjälp

Försvarsförbundets organisation är effektiv med korta besluts- och informationsvägar. För dig som medlem betyder det att du snabbt kan få svar på dina frågor. Och att vi på mycket kort tid kan gå från ord till beslut och handling.

Vi vet vad som händer där du arbetar

Försvarsförbundet har många föreningar runt om i landet och finns på nästan alla arbetsplatser anknutna till försvaret och närstående verksamhetsområden. Detta ihop med lång erfarenhet av försvarsnära myndigheter gör att vi känner väl till de lokala förhållandena och vet vad som händer där du arbetar.

Vi bevakar dina intressen på plats, så som löner, arbetsmiljöfrågor och anställningsvillkor. Ett arbete som görs av föreningarna, förbundet och förhandlingskartellen OFR

Medlemsförmåner

Du får tillgång till ett stort antal medlemsförmåner, som banklån, försäkringar, resor, hotell, familjejuridisk trygghet med mera. Vi bjuder dig också på medlemsavgiften dina tre första månader. 

Är du tekniker eller ingenjör? Du får du ett års prenumeration på Ny Teknik gratis! Tidningen skickas till dig automatiskt när du blir medlem. Glöm inte kryssa i att du har den befattningen när du fyller i din medlemsansökan.