Hoppa till huvudinnehåll

Medlemskap

F örsvarsförbundet är facket för dig som arbetar inom försvaret eller försvarsnära myndigheter - oavsett vilken utbildning eller befattning du har. Vi kan bättre än något annat förbund ta vara på dina intressen.

Fackförbundet för alla på din arbetsplats

Vi är förbundet för dig som arbetar inom:

  • Försvarsmakten (FM)
  • Försvarets materielverk (FMV)
  • Försvarets radioanstalt (FRA)
  • Försvarshögskolan (FHS)
  • Rekryteringsmyndigheten (TRM)
  • Fortifikationsverket (Fort V)

Vi är facket för alla på din arbetsplats. För oss har det ingen betydelse vad du arbetar med eller vilken utbildning du har. Vi är specialister på försvaret och försvarsnära arbetsplatser och kan bättre än något annat förbund ta vara på dina intressen.

Vi ser till att du har det bra på jobbet

Vi finns nära dig och vet vad som händer där du jobbar. Som medlem ingår du i en av våra 22 föreningar runt om i landet. Föreningens representanter har tillsammans med kansliet erfarenhet och kunskap gällande de frågor som är viktiga för dig och dina kollegor. Vi bevakar dina intressen på arbetet, som löner, arbetsmiljöfrågor och anställningsvillkor. För att du ska ha det bra på jobbet.

Vi är tillgängliga

Du kan alltid snabbt komma i kontakt med och få hjälp av rätt person, för att få svar på just dina frågor. Vi lägger stor vikt vid att vara en nära och effektiv organisation med snabba besluts- och informationsvägar.

Dina medlemsförmåner

Du har som medlem hos oss ett stort antal medlemsförmåner, som banklån, försäkringar, resor, hotell, juridisk trygghet med mera. Vi bjuder dig också på medlemsavgiften dina tre första månader.