Hoppa till huvudinnehåll

Väx och vinn

N u startar en värvningstävling för Försvarsförbundets föreningar. Den förening som mellan den 1 april och den 31 maj växer mest procentuellt i förhållande till medlemsantalet föreningen hade den 1 april vinner pengar till föreningen.

Ni arbetar alla väldigt bra med värvning, det syns inte minst på att vi nu har över 3 100 aktiva medlemmar! Vi behöver däremot bli ännu bättre på att kontakta dem som inte är med i något fackförbund eller med i ett annat TCO-förbund.

Tävling

Tävlingen pågår mellan den 1 april – 31 maj 2022. Tävlingen går ut på att varje förening ska växa i förhållande till sin egen storlek. För att göra det måste vi bli mer aktiva när det kommer till att kontakta potentiella medlemmar.

Vinnaren är den förening som under tävlingsperioden vuxit mest (procentuellt i förhållande till föreningens medlemsantal den 1 april 2022).

Vinst

Vinnande förening vinner pengar till föreningskassan. Summan kommer vara lika stor som antalet aktiva medlemmar i Försvarsförbundet den dag tävlingen avslutas. Föreningen kommer också få en pokal fylld med godsaker!

Vinnaren presenteras på förbundsmötet den 15-16 juni 2022.

Material att använda

  • Här finns affischer, broschyrer, välkomstmappar och mycket annat.
  • Via ”Tipsa oss om din kollega” kan medlemmarna tipsa om någon som redan inte är medlem hos oss. Om personen blir medlem får den som tipsat en avgiftsfri månad.
  • Vi vill också påminna om att om personen byter från ett fackförbund där inkomstförsäkring ingår så kan hen bli avgiftsbefriad hos oss tills dess att hen täcks av den framförhandlade kollektivavtalade försäkringen. Läs mer.

Ladda ner en pfd med information